Met dank aan

Dank zij de hulp en financieele ondersteuning van sponsoren hebben wij deze doorstart kunnen maken vanuit Theehuis Heuvel voorheen Mgr. Nolensplein Breda.

Na de start vanuit het Marokkaans vrouwen comite in 1999 in de Keet aan de Talmastraat startte het theehuis heuvel aan het mgr nolenspleintje vanuit Heuvel aan zet project. In 2009 werden we stichting theehuis heuvel voor participatie
Tussen verschillende culturen met als thema ontmoeting.

Sinds april 2012, toen het buurthuis aan het nolensplein gesloten werd,
ontstond ons huiskamerproject, Theesalon de Struyck aan de Rijpstraat.Dit pand werd in 2013 al afgebroken.

Per 1 maart 2013 zijn we verhuisd naar het Planciusplein 1 Breda.
Hier mochten we tot op heden floreren in een mooie ambiance met veel groen er om heen. Per juli 2019 wordt ook dit erfgoed pand afgebroken en komt er in 2019 een einde aan ons huiskamerproject.

Wij bedanken allereerst het Cooperatiefonds van de Rabobank voor hun donatie aan de Theesalon. Dank aan Wonen Breburg voor de smenwerking en facilitering van de theesalon.

Dank aan de noeste arbeid van Van Zundert groenvoorziening voor hulp aan de tuin Rijpstraat en Karel voor zijn  hulp bij de overplaatsing van de mooie Struik van de Rijpstraat naar Planciusplein.

Dank aan Satelliet Meubelen voor de leuke zitjes in de theesalon en tuin ! Dit alles was niet mogelijk geweest zonder Meet & Match

Het Oranjefonds steunt ons regelmatig met het faciliteren van de Burendag of Nl, . doet.nl. Activiteiten om de buurt aandacht te geven, op te fleuren en samen met oude en nieuwe bewoners de wijk leefbaar te maken.

Tenslotte bedanken wij alle bezoekers van de Theesalon die komen op de  lunch of high tea of in ons buurtrestaurant voor hun enthousiaste steun aan onze stichting, welke hierdoor door kon gaan met het organiseren van ontmoetingen tussen mensen, culturen en met hulp van vrijwilligers ondersteuning biedt aan kwetsbare mensen door een open platform te zijn en een netwerk te bieden.

Dank aan het wijkplatform Heuvel voor de medewerking het meedenken en faciliteren met van onze activiteiten.