Met dank aan

Dank zij de hulp en financieele ondersteuning van sponsoren hebben wij opnieuw een doorstart kunnen maken.

Na de start vanuit het Marokkaans vrouwen comite in 1999 in de Keet aan de Talmastraat startte het theehuis heuvel aan het mgr nolenspleintje vanuit Heuvel aan zet project. In 2009 werden we stichting theehuis heuvel voor participatie
Tussen verschillende culturen met als thema ontmoeting.

Sinds april 2012, toen het buurthuis aan het nolensplein gesloten werd,
ontstond ons huiskamerproject, Theesalon de Struyck aan de Rijpstraat.Dit pand werd in 2014 al afgebroken.

In  2014 zijn we verhuisd naar het Planciusplein 1 Breda.
Hier mochten we floreren in een mooie ambiance met veel groen er om heen. Per seltember 2019 gaan we verhuizen terug naar het Nolenspleintje nr 10 en kunt u terecht bij ons huiskamerproject voor lunch, high tea en buurtresto en allerlei activiteiten die we samen met de buurtbewoners, organisaties op gaan zetten. De cirkel
Is weer rond !

Wij bedanken het Cooperatiefonds van de Rabobank voor hun donatie aan de Theesalon. Dank aan Wonen Breburg voor de smenwerking en facilitering van de theesalon.dank aan gemeente Breda voor het mede faciliteren van onze nieuwe locatie!

Dank aan Satelliet Meubelen voor de leuke zitjes in de theesalon Dit alles was niet mogelijk geweest zonder Meet & Match van betrokken ondernemers Breda.

Het Oranjefonds steunt ons regelmatig met het faciliteren van de Burendag of Nl, . doet.nl. Activiteiten om de buurt aandacht te geven, op te fleuren en samen met oude en nieuwe bewoners de wijk leefbaar te maken.

Tenslotte bedanken wij alle bezoekers van de Theesalon die komen op de  lunch of high tea of in ons buurtrestaurant voor hun enthousiaste steun aan onze stichting, welke hierdoor door kon gaan met het organiseren van ontmoetingen tussen mensen, culturen en met hulp van vrijwilligers ondersteuning biedt aan kwetsbare mensen door een open platform te zijn en een netwerk te bieden.

Dank aan het wijkplatform Heuvel voor de medewerking het meedenken en faciliteren met van onze activiteiten. Wij zien elkaar in de nieuwe theesalon!