Dichter bij Huis

I.s.m. Vluchtelingen werk en Wonen Breburg organiseren we  5 bijeenkomsten voor wijkbewoners Heuvel en Nieuwkomers in de wijk Heuvel e.o. in de maand November.

Op 4 woensdagmiddagen en 1 woensdagavond ontmoet deze groep elkaar, gaat samen de wijk  verkennen en samen iets  leuks als herinnering maken met als afsluiting samen koken met muziektalent uit de wijk. Ben je wijkbewoner en heb je tijd op woensdagmiddag? Meld je aan bij de Theesalon op 076-8795383

Actueel – Dichter bij Huis

Het project genaamd DICHTER BIJ HUIS is erop gericht om geboren Nederlanders en nieuwe Nederlanders te laten kennismaken met elkaar en elkaars gebruiken.

Verschillende groepen van maximaal 10 personen uit Breda (5 wijkbewoners en 5 nieuwkomers) komen wekelijks bij elkaar op een centrale plek in de buurt. Ze maken kennis met elkaar en met elkaars gewoonten, ze gaan koken en eten, een buurtwandeling maken langs interessante plaatsen en nemen deel aan een creatieve workshop. Na vier bijeenkomsten wordt het geheel gezamenlijk feestelijk afgesloten.